لباس كار و تجهيزات ايمني آردم
مهدي آردم با بيش از 20 سال سابقه درخشان در طراحي و توليد لباس كار و تمامي تجهيزات ايمني سلامت شما را تضمين مي كند

لباس كار آشپزي براي آشپزان و سرآشپزان با رنگ ها وطرح هاي متنوع و متفاوت از الزامات اين شغل محسوب ميشود. اما در انتخاب نوع لباس كار آشپزي بايد به دو اصل مهم اهميت داد : اول اينكه لباس كار آشپزي براي كار كردن راحت باشد و هم ظاهر آشپز و سرآشپز را شكيل تر كند. لباس كار آشپزي از زمان ناپلئون مرسوم شد. ناپلئون مي خواست كه آشپزهايش از ظاهر خاص و متفاوتي برخوردار باشند.

 

چرا بهتر است روپوش آشپزها به رنگ سفيد باشد؟

 

لباس كار سرآشپزها، ابزاري كاربردي براي آنان است. با وجود اينكه در چند سال اخير شاهد لباس كار آشپزي با رنگ هاي متنوع هستيم اما همچنان روپوش آشپزي به رنگ سفيد مرسوم و محبوب است. رنگ سفيد به اين دليل كه زودتر آلودگي ها را نشان مي دهد و با يك شستشوي ساده ه حالت قبل بر ميگردد. درخشان و زيبا مي شود.

 

 

استفاده از رنگ هاي تيره براي روپوش آشپزي باعث ميشود هم لكه هاي بيشتري را بر خود نشان دهد و هم به هيچ وجه پاك كردن اين لكه ها  از روي آنان ساده نيست. رنگ سفيد باعث اعتماد بيشتر مشتريان به غذا و محيط رستوران مي شود. رنگ سفيد گرماي كمتري را به خود جذب ميكند و در نتيجه به خنك ماندن آشپز در فضاي آشپزخانه كمك بيشتري مي كند.

 

تجهيزات لباس كار آشپزي

 

معمولا روپوش هاي سرآشپزان بايد از آستين هاي بلندي برخوردار باشد تا از پاشيدن روغن داغ و مواد ديگر به دست جلوگيري شود و از پوست دست محافظت كند. 

 

روپوش آشپزان از يك لايه جلويي برخوردار است كه بسته شده و باعث محافظت از لباس آشپز مي شود و بعد از كثيف شدن مي تواند به آساني تعويض كند.

 

دكمه هاي روپوش معمولا از جنس نخ و به صورت گره هايي نسبتا بزرگ هستند تا احتمال شكسته شدن آنها كمتر باشد. روپوش هاي شيك معمولا از دكمه ها نخي استفاده مي شود.

 

كلاه و كفش سرآشپز

 

كلاه آشپزي از جمله مهمترين بخش هاي لباس آشپزي است. اين كلاه ها معمولا سفيد، نخي و اندكي بلند است و به خوبي مي توانند گردش جريان هوا را براي فرد فراهم كنند. كلاه آشپز هر چقدر بلندتر باشد نشان از حرفه اي بودن سرآشپز دارد. استفاده از كلاه آشپزي به دليل بسيار مهمي قابل استفاده است و آنهم اين است كه از افتادن مو به داخل غذا جلوگيري مي شود.

 

كفش سرآشپز بايد چند ويژگي مهم داشته باشد. اول اينكه بايد به اندازه كافي، راحت باشد تا امكان حركت راحت سرآشپز را فراهم كند. مورد بعدي اينكه از ليز خوردن جلوگيري كند و سوم اينكه كفش سرآشپزان بايد از رويه محكمي برخوردار باشد تا در صورت افتادن اشيا سنگين و خطرناك مانند ظروف آشپزخانه يا چاقو بر روي پا، از پا محافظت كند.

 

نكته مهمي كه بايد مد نظر قرار گيرد اين است كه از لباس كار آشپزي نبايد بيرون از محيط كار استفاده كرد چرا كه باعث آلوده شدن محيط كار مي شود. حداقل هفته اي يكبار بايد با مواد شوينده شست و شو را انجام داد.

 

خريد لباس كار آشپزي را مي توانيد در ايمن پوش آردم انجام دهيد. ايمن پوش آردم سالهاست كه در  زمينه طراحي و توليد لباس كار آشپزي فعاليت دارد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1399/11/21  ] [ ۰۷ ] [ ardam-safety ] [ ]

لباس كار آشپزي مناسب براي سرآشپزها چه ويژگي هايي بايد داشته باشد
فلسفه لباس آشپزي به زمان هاي گذشته و دور بازمي گردد، زماني كه ناپلئون هيل تصميم مي گيرد آشپزان درباري همانند سربازان لباس مشخصي داشته باشند تا به راحتي قابل تشخيص باشند. لباس كار آشپزي در آن زمان تنها يك پيشبند يا روپوش ساده سفيد با جنس لباس هاي معمولي بوده است، پس از گذشت زمان و پيشرفت تكنولوژي همچنين توجه به مسائل ايمني لباس هاي امروزي آشپزي پديد آمدند. به عبارتي در لباس آشپزي امروزي به خوبي تمام نكات ايمني رعايت شده و مي توان با خيال راحت به آشپزي پرداخت. اين در حالي است كه همچنان برخي از افراد از لباس هاي عادي و معمولي روزمره خود براي آشپزي استفاده مي كنند، كه ممكن است همانند زمان هاي قديم هنگام آشپزي آسيب هاي جدي ببينند. بنابراين هنگام آشپزي تنها براي زيبايي و يكپارچگي از لباس كار استفاده نمي شود و بيشتر براي حفظ سلامتي از آن استفاده مي كنند.


مي توان گفت تنها مسئله اي كه در لباس هاي آشپزي قديم و امروزي مشترك مانده رنگ سفيد آن مي باشد. از آنجايي كه مي دانيد سفيد نماد رنگ سفيد، تميزي و پاكيزگي به شمار مي رود، همه اين موضوع را مي دانند كه نگاه داشتن رنگ سفيد در محيط آشپزخانه بسيار كار دشواري است و خانم ها به خوبي درك مي كنند كه پريدن لكه هاي روغن و مواد غذايي روي لباس چه شرايطي را مي تواند براي لباس به وجود بياورد. بنابراين چندين سال است كه رنگ هاي تيره و مات جاي رنگ سفيد را گرفته است.


با پيشرفت هايي كه در تكنولوژي به وجود آمده است، جنس لباس كار آشپزي تغييراتي داشته است. از آنجايي كه سفيد رنگ جا افتاده اي براي لباس آشپزي به شمار مي رود، مي توان رنگ هاي سفيد نانو را براي اين لباس ها استفاده كرد. پارچه هاي نانو لكه هاي چربي و غذا را جذب نمي كند و به راحتي پاك مي شود.
لباس آشپزي از رنگ سفيد بوده تا همواره تميز نگاه داشته شوند بنابراين اين بهانه كه هنگام آشپزي زود كثيف مي شود قابل قبول نيست. به همين دلايل لباس آشپزي بسيار زياد شسته مي شود، بنابراين جنس اين لباس بايد از پارچه هاي درجه يك و عالي مطابق با استانداردهاي روز جهان انتخاب مي شود.
لباس آشپزي يك لباس كار به شمار مي رود و شامل يك روپوش، يك شلوار، كفش و كلاه مي باشد. روپوش آشپزان مي تواند آستين بلند و يا كوتاه باشد. وليكن براي محيط هايي كه آشپز در برابر شعله هاي بزرگ و حرارت زياد كار مي كند، لباسي پيشنهاد مي شود كه به خوبي بتواند از تمام اعضاي بدن محافظت كند. يكي از جدي ترين سختي هاي كار آشپزي اين است كه افراد بايد مدت زمان طولاني سرپا بايستند و اين امر منجر به انتخاب كفش بسيار راحت و مناسب مي شود. كفش ايمني مناسب براي آشپزان بايد علاوه بر راحتي و نرم بودن براي فشار نياوردن به پا و كمر، سبك باشد تا در قدم برداشتن خستگي بيش از اندازه براي آشپزان ايجاد نكند.


اين نكته را بدانيد كه چنانچه شما در لباسي كه در محل كارتان به تن مي كنيد احساس راحتي و آرامش نداشته باشيد، پس از مدت كوتاهي خسته مي شويد و ديگر آن لباس را استفاده نمي كنيد، بنابراين بايد هنگام انتخاب لباس كار و خريد آن به خوبي دقت كرده و از تمام نكات ايمني اطمينان داشته باشيد.

امتیاز:
بازدید: 14
برچسب:
:
[ 1399/8/10  ] [ ۱۱ ] [ ardam-safety ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب